Cinta Yang Buta

April 24, 2009 at 1:22 pm | Dikirim dalam lawak | Tinggalkan komen

mackwhisper1Seorang lelaki buta memasuki sebuah restoran.

Amin,pemilik restoran itu juga berperanan sebagai

pelayan mendatanginya dan menghulurkan menu.

“Saya orang buta dan saya tak boleh membaca

menu.Tolong bawakan sudu kotor yang telah

dipakai oleh pengunjung sebelumnya dan saya

akan menciumnya. Continue Reading Cinta Yang Buta…

Kawan saya kawen

Januari 27, 2009 at 4:50 am | Dikirim dalam Cerita sebenarnya | 2 Komen
Label: , ,

aina kawen27hb Disember 2008 ari tu kawan saya kawen(kahwin).Jadi saya pun pergi la nak tengok kawan kawen.Best gak ek tengok orang kawen,dah sampai jodoh kawan saya tu.Seronok la beliau.Kawan saya tu girl.Sebenarnya yang best dapat jumpa kawan2 yang dah lama tak jumpa,kawan2 satu kelas dan satu sekolah.Lelaki dan perempuan.Kawan dari Form 1-FForm 5 dan kawan2 Form6 pun ada.Pape pun tahniah la kat kawan saya tu,semoga berkekalan dan buat anak banyak2 hehe.Tengok orang kawen memang best tapi dalam kepala otak saya ni masih tak terfikir nak kawen.Senang la korang cakap,saya ni lelaki so tanggungjawab berat la.Setakat nak seronok dapat malam pertama(faham2 je la hehe) pastu tak tau tanggungjawab nak watpe kan.So sebelum korang fikir nak kawen tu buat la keputusan yang terbaik,saya rasa perempuan tak salah nak kawen awal walaupun perempuan sekarang perlu lebih penting mengutamakan kerjaya.

Saya rancang nak cari bakal teman istimewa umur 27 dan kawen umur 30 paling lewat.Tapi pasal jodoh Allah s.w.t yang tentukan jadi kalau dah jumpa kawen la hehe.Papepun saya nak berjaya dulu,dah selesai semua kawen adalah pilihan terakhir saya.Terima kasih.

saya yang tulis,

estsince1988

Saya rasa…

Disember 11, 2008 at 4:11 am | Dikirim dalam Cerita sebenarnya, orang dewasa | Tinggalkan komen
Label: , ,

image043

Assalamualaikum semua.Tujuan saya terbitkan blog saya ni sekadar untuk memberi atau berkongsi sedikit pengalaman yang saya rasa mungkin memberikan sedikit pengajaran dalam hidup. Continue Reading Saya rasa……

My Future Wife

Disember 10, 2008 at 7:15 am | Dikirim dalam Cerita sebenarnya | Tinggalkan komen
Label: , ,

couple_kiss1

I actually rare to talking about my future wife.But for our goodness,I will share a little information with you all.No need a cute beautiful women who want to be your loving buddy,but Continue Reading My Future Wife…

Renungan Buat Suami Isteri.

Disember 4, 2008 at 9:27 am | Dikirim dalam Cerita sebenarnya, orang dewasa | 2 Komen
Label: , , , ,

 

Suami saya adalah serorang jurutera, saya mencintai sifatnya yang semulajadi dan saya menyukai perasaan hangat yang muncul dihati saya ketika bersandar dibahunya.3 tahun dalam masa perkenalan dan 2 tahun dalam masa pernikahan, saya harus akui, bahawa saya mulai merasa letih…lelah, alasan-alasan saya mencintainya dulu telah berubah menjadi sesuatu yang menjemukan. Saya seorang wanita yang sentimental dan benar-benar sensitif serta berperasaan halus. Continue Reading Renungan Buat Suami Isteri….

Laman Berikutnya »

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.